Ευρυπύλη

Ευρυπύλη Στα αδιάκοπα γλέντια του Διονύσου συμμετέχει κ η Ευρυπύλη παρέα με άλλες Μαινάδες αλλά και Σάτυρους. Η ομώνυμη κατοικία προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να θαυμάσει από ψηλά την υπέροχη θέα της ανατολικής Άνδρου καθώς θα ξεκουράζεται σε μία από τις δύο βεράντες του πρώτου ορόφου της.

Καλίμπια

Καλίμπια Στα ονομαστά διονυσιακά γλέντια συμμετέχει κ η Καλίμπια. Την φερώνυμη κατοικία την βρίσκουμε στο βορειοδυτικό άκρο του συγκροτήματος. Η Καλίμπια βλέπει προς την πλαγιά του όρους Πέταλο, το οποίο και χαρίζει την πολύτιμη σκιά του στην κατοικία, δροσίζοντας έτσι επαρκώς τους φιλοξενούμενούς της.

Μυρτώ

Μυρτώ Η Μυρτώ ανήκει και αυτή στην ομάδα των Μαινάδων που συνόδευαν το θεό Διόνυσο στα ξέφρενα ταξίδια του. Η μεζονέτα «Μυρτώ» βρίσκεται στο ανατολικό άκρο του συγκροτήματος. Διαθέτει δύο μπαλκόνια που «βλέπουν» προς την θάλασσα, χαρίζοντας στον φιλοξενούμενό τους μοναδικές εικόνες με την πρωτεύουσα της Άνδρου να ξεχωρίζει στο βάθος.

Στερόπη

Στερόπη Στην παρέα των Μαινάδων συναντάμε και τη Στερόπη. Η μεζονέτα που φέρει το όνομά της δένει με το περιβάλλον – όπως κ το υπόλοιπο συγκρότημα – μέσα από τα απαλά γήινα χρώματα που διαθέτει. Με κυρίαρχη την εικόνα του πρασίνου κ μια ανάσα από το παρακείμενο ρυάκι προσφέρει στον επισκέπτη στιγμές πραγματικής γαλήνης.

Τερψιχόρη – studio

Η Τερψιχόρη ήταν μία από τις πιο γνωστές «ιέρειες» του θεού Διονύσου. Η ομώνυμη κατοικία στέκεται στο νότιο άκρο του συγκροτήματος των Μαινάδων. Από την βεράντα της σοφίτας της ο επισκέπτης αντικρίζει την υπέροχη θέα που προσφέρει το καταπράσινο τοπίο του κεντρικού τμήματος της Άνδρου.